Trudi Bagnolatte al Miele d'Arancio

Lekë 690.00
Sasia:  
Qumësht pastrues trupi për fëmijët.

500 ml

Trudi Bagnolatte al Miele d'Arancio është ideale për banjën e përditshme të foshnjave dhe fëmijëve edhe me lëkurën më të ndjeshme. 

Falë pranisë së surfaktantëve delikat të nxjerrë nga Vaji i Ullirit, Bagnolatte jep një ndjenjë hidratimi, butësie dhe mirëqenieje që nga përdorimi i parë. 

Formula e saj është krijuar për të respektuar fiziologjinë e lëkurës delikate të foshnjës.

Përbërësit aktivë:

  • Mjaltë Portokalli: i njohur për vetitë e tij ushqyese dhe relaksuese.
  • Erilite: sheqer me veprim hidratues.
  • PCA Sodium: përbërës i faktorit natyral hidratues.


Hidhni një sasi produkti në ujë të ngrohtë dhe përzijeni derisa të krijohet një shkumë.

Shiko edhe