Trudi Olio Nutriente * 150 ML

Trudi Olio Nutriente * 150 ML

Lekë 1,220.00
Title:  
Vaj ushqyes dhe masazhues për bebe.

150 ml

Trudi Olio Nutriente ka një veprim ushqyes dhe zbutës në lëkurë. Indikohet veçanërisht për qetësimin e krustave të qumështit në lëkurë dhe për të parandaluar plasaritje, kruajtje dhe skuqje. 

I përshtatshëm për masazhe të lehta dhe për të gjithë familjen pas dushit.

Përbërësit aktivë:

  • JELLY ROYAL: veti ushqyese dhe zbutëse.
  • Vaj bajame & Vitaminë C.: vajra me origjinë ekskluzivisht bimore.

Pas banjës, aplikoni në një tampon pambuku dhe masazhojeni butësisht në fytyrë dhe trup, duke shmangur kontaktin me sytë. 

Për të eleminuar krustat e qumështit në skalpin e fëmijës, masazhojeni lëkurën e kokës me produktin dhe hiqni butësisht mbetjet me ndihmën e një krehri me dhëmbë të hollë.

Shiko edhe