Trudi Pannolini 2 Mini 3-6 kg * 21

Trudi Pannolini 2 Mini 3-6 kg * 21

Lekë 820.00
Title:  
Pelena për bebe.

Pelenat Trudi 2 për bebat në peshën 3-6 kilogram.
Përbëhen nga material përthithës për një lëkurë të thatë dhe të freskët.
Panolina ka kanale ajrimi të cilat i japin fymëmarrje lëkurës së bebes suaj.
Mbyllje elastike nga të dyja anët. Konstrukt anatomik i përshtatshëm me çdo trup, duke i dhënë lirshmëri bebes kur lëviz.
Material i butë pambuku jashtë dhe brenda.

Shiko edhe