Trudi Pannolini 3 Midi 4-9 kg * 20

Trudi Pannolini 3 Midi 4-9 kg * 20

Lekë 820.00
Title:  
Pelena për bebe.

Pelenat Trudi 3 për bebat në peshën 4-9 kilogram.
Përbëhen nga material përthithës për një lëkurë të thatë dhe të freskët.
Panolina ka kanale ajrimi të cilat i japin fymëmarrje lëkurës së bebes suaj.
Mbyllje elastike nga të dyja anët.
Konstrukt anatomik i përshtatshëm me çdo trup, duke i dhënë lirshmëri bebes kur lëviz.
Material i butë pambuku jashtë dhe brenda.

Shiko edhe