Trudi Pannolini 6 Extra Large 15-30 kg * 14

Trudi Pannolini 6 Extra Large 15-30 kg * 14

Lekë 820.00
Title:  
Pelena për bebe.

Pelenat Trudi 6 për bebat në peshën 15-30 kilogram.
Përbëhen nga material përthithës për një lëkurë të thatë dhe të freskët.
Panolina ka kanale ajrimi të cilat i japin fymëmarrje lëkurës së bebes suaj.
Mbyllje elastike nga të dyja anët.
Konstrukt anatomik i përshtatshëm me çdo trup, duke i dhënë lirshmëri bebes kur lëviz.
Material i butë pambuku jashtë dhe brenda.

Shiko edhe