Uriage Bebe 1st Anti-Itch Soothing Oil Balm * 200 ML

Uriage Bebe 1st Anti-Itch Soothing Oil Balm * 200 ML

Lekë 2,800.00
Title:  
Balsam vajor për lëkurën e thatë deri në atopike të bebeve.

200 ml

Uriage Bebe 1st Anti-Itch Soothing Oil Balm zvogëlon shpeshtësinë e shpërthimeve të thatësisë dhe qetëson ndjesitë e kruajtjes të shkaktuara nga lëkura e thatë. 

I pasuruar me Vaj Illipe, lë një shtresë mbrojtëse jo të yndyrshme në lëkurë, për qetësimin e menjëhershëm dhe aplikimin e lehtë.

Ka disa efekte në lëkurën e bebes:

  • Efekt të menjëhershëm qetësues- Falë patentës së tij Chronoxine, ajo qetëson menjëherë ndjesitë e kruajtjes të shkaktuara nga lëkura e thatë.
  • Veprim afatgjatë kundër kruajtjes- Ka një veprim të trefishtë pengues falë kombinimit ekskluziv të 2 patentave (Cérasterol 2F, TLR2 Régul) me Ujin Termal Uriage për reduktimin afatgjatë episodeve të tharjes së lëkurës. 
  • Ushqen intensivisht- Formula e saj përmban Vaj Illipe dhe Gjalp Shea, për të ushqyer intensivisht lëkurën e foshnjës.

Aplikojeni në mëngjes dhe/ose mbrëmje në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Shiko edhe