Uriage Bebe 1st Change Cream * 100 ML

Uriage Bebe 1st Change Cream * 100 ML

Lekë 1,450.00
Title:  
Krem për zonën e pelenave.

100 ml

Uriage Bebe 1st Change Cream mbron lëkurën e brishtë të foshnjës tuaj dhe parandalon skuqjen nga pelenat çdo ditë. Lëkura e fëmijës suaj është e mbrojtur, e butë dhe e hidratuar.

Kryen 3 funksione kryesore:

  • Izolon- Kompleksi i patentuar Poly-2P siguron veprim izolues në sipërfaqe për të parandaluar agresionet e ardhshme.
  • Zbut- I pasur me Ujë Termal Uriage, ky krem qetëson skuqjen dhe lehtëson ndjesitë e parehatisë.
  • Riparon- Kompleksi i patentuar Poly-2P riparon thellësisht lëkurën e dëmtuar. Formon një mburojë të vërtetë jo-okluzive mbi lëkurë.

Për t'u përdorur si kujdes parandalues ose për trajtimin e skuqjes nga pelenat.

Aplikoni një shtresë të trashë në lëkurën e pastruar dhe të thatë në mënyrë homogjene pas çdo ndërrimi të pelenës.

Shiko edhe