Uriage Pruriced Soothing Gel * 100 ML

Uriage Pruriced Soothing Gel * 100 ML

Lekë 1,585.00
Title:  
Xhel jo i yndyrshëm, qetësues i kruajtjes së lëkurës së irrituar.

100 ml

Uriage Pruriced Soothing Gel i formuluar për të qetësuar dhe lehtësuar kruajtjet dhe irritimet e lëkurës në zonat e qafës apo gjoksit ku hasim praninë e qimeve në lëkurë, si edhe në zonën anogenitale.

  • I pasur me Ujë Termal Uriage dhe Kalaminë, mundëson ndjenjën e rehatisë dhe freskisë në mënyrë të menjëhershme.

Tolerancë e lartë, e cila sjell një ndjesi rehatie të shpejtë.

Një ndjesi nxehtësie, që kalon shpejt, mund të ndihet gjatë aplikimit në zona sensitive të trupit.

Aplikoni një shtresë të hollë në zonën e dëshiruar. 

Përsëriteni aplikimin sa herë të jetë e nevojshme.

Shmangni zonën e syve.

I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur, vetëm në trup.

Shiko edhe