Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream * 400 ML

Uriage Xemose Lipid Replenishing Anti-Irritation Cream * 400 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Krem ushqyes dhe mbrojtës, qetëson menjëherë ndjesitë e irritimeve.

400 ml

Krem ushqyes dhe mbrojtës, qetëson menjëherë ndjesitë e irritimeve.

Absorbohet shpejt, nuk është i yndyrshëm dhe përshtatet mirë me lëkurën. Depërton menjëherë në të. Siguron ndjesi lehtësimi dhe freskie. Qetëson menjëherë falë patentës Kronoksinë

Vepron i trefishtë për lehtësim të shpejtë:

  • Cerasterol-2F rikthen dhe forcon barrierën e lëkurës.
  • Kompleksi TLR2-Regul modulon barrierën.
  • Uji termal i Uriage ekuilibron barrierën mikrobike.
  • Pa aromë.
  • Hipoalergjike

Mund të përdoret nga bebet, fëmijët dhe të rriturit. Vendoseni çdo ditë në lëkurë të pastër dhe të thatë

Shiko edhe