Vitabiotics Diabetone Original * 30

Vitabiotics Diabetone Original * 30

Lekë 1,999.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon mbajtjen normale të niveleve të sheqerit në gjak.

30 tableta

Diabetone është një suplement ushqimor, me 21 përbërës, i cili përmbush nevojat ditore ushqyese.

  • Vitamina B6 mbështet metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit.
  • Tiamina (Vitamina B1) kontribuon në funksionin normal të zemrës.
  • Kromi kontribuon në ruajtjen e vlerave normale të sheqerit në gjak.
  • Vitamina A, Riboflavina (Vitamina B2) dhe Zinku, së bashku ndihmojnë në përmirësimin e shikueshmërisë.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe