Vitabiotics Feroglobin *30

Vitabiotics Feroglobin *30

Lekë 1,400.00
Title:  
Suplemet ushqimor që indikohet për personat që kanë nivel të ulët të hekurit në organizëm.

30 kapsula

Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe transportin normal të oksigjenit në trup.

Hemoglobina mbart oksigjen në tru, zemër, muskuj dhe në inde në të gjithë trupin.

Hekuri kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe kontribuon në normalizimin e:

  • funksionit konjitive
  • çlirimin e energjisë
  • funksionin e sistemit imunitar

Hekuri indikohet për:

  • Gratë me menstruacione të shtuara
  • Gjatë shtatzënisë
  • Fëmijët në rritje
  • Atletët


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe