Vitabiotics Feroglobin B12 * 200 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Suplement që përmban nutrientë që ndihmojnë në mirëmbajtjen e një organizmi të shëndetshëm dhe vital. 

200 ml

Ferglobina është një lëng me shije mjalti dhe portokalli formula e të cilës përmban nutrientë që ndihmojnë në mirëmbajtjen e një organizmi të shëndetshëm dhe vital.

  • Hekuri është në formën e një kompleksi citrat – hekur që zvogelon efektin irritues në stomak, bashkë me vitaminat B dhe mikroelement të tjerë.
  •  Gjithashtu në përbërje ka edhe folate që ndihmon në reduktimin e lodhjes.

Hemoglobina si transportuese e oksigjenit:

  • Formimi i hemoglobinës për rruazat e kuqe të gjakut kërkon një furnizim të vazhdueshëm me hekur dhe kofaktorë.
  • Hemoglobina mbart oksigjenin në tru, zemër, muskuj dhe përgjatë gjithë trupit.
  • Feroglobina e lëngshme përmban hekur i cili kontribuon në funskionimin normal të hemoglobinës dhe transportin normal të oksigjenit në trup.
  • Ky kombinim i veçantë gjithashtu përmban Vitaminë C që rrit përthithjen e hekurit, vitamin B6 & B12 që kontribuon në çlirimin normal të energjisë dhe bashkë me folat-in ndihmon në pakësimin e lodhjes.

Feroglobina dhe shtesat e saj ushqimore ndërtuese të gjakut janë ideale për çfarëdolloj moshe dhe mund të jenë edhe më shumë rezultative për :

  • Atletët dhe individët që meren me aktivitet sportiv
  • Femrat gjatë menstruacioneve ose shtatëzanisë
  • Individët mbi 50 vjeç


Doza e rekomanduar është:

Të rriturit – 1 lugë çaji 2 herë në ditë.
Fëmijët (3-6 vjeç) –  1/2 lugë çaji 2 herë në ditë.
Fëmijët (7-12 vjeç) –  1 lugë çaji 1-2 herë në ditë.


Shiko edhe