Vitabiotics Menopace Original *30

Vitabiotics Menopace Original *30

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili ndihmon në lehtësimin e simptomave të menopauzës.

30 tableta

Vitabiotics Menopace Original është një suplement ushqimor, i cili siguron një numër të konsiderushëm vitaminash dhe mineralesh të rëndësishëm për shëndetin e gruas gjatë dhe pas periudhës së menopauzës.

  • Kompleksi i Vitaminave B ndihmon në balancën hormonale dhe rregullimin e aktivitetit të tyre.
  • Vitamina B 1 ndihmon në mirëfunksionimin e zemrës dhe enëve të gjakut.
  • Vitamina D dhe Magnesiumi kontribuojnë në mirëqënien e kockave.
  • Vitamina D rrit përthithjen e Kalçiumit nga ushqimet.
  • Vitamina B12, Biotina, Bakri dhe Hekuri ndikojnë në metabolizmin energjitik duke reduktuar lodhjen dhe çlirimin e energjisë.
  • Zinku, Seleniumi, Vitamina C dhe D forcojnë sistemin imunitar.
  • Izoflavonoidet e Sojës reduktojnë simptomat e menopauzës.
  • Vitamina C kontribuon në formimin e kolagjenit për një lëkurë sa më të shëndetshme dhe gjithashtu ndikon në mirëqënien e dhëmbëve, kockave, artikulacioneve dhe enëve të gjakut.
  • Kompleksi i Vitaminave B ndihmon në mirëqënien e sistemit nervor.
Menopace Original përmban  10µg Vitaminë D, e cila përbën dozën e rekomanduar ditore nga Departamaneti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar, sidomos gjatë vjeshtës dhe dimrit.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë, gjatë ushqimit, shoqëruar me ujë ose me një pije të ftohtë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


Shiko edhe