Vitabiotics Menopace Max * 84

Vitabiotics Menopace Max * 84

Lekë 5,400.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili ndihmon në mirëqënien e gruas para dhe gjatë menopauzës.

56 tableta

Menopace Plus është një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për gratë që kërkojnë mbështetje edhe më të madhe ushqyese, për t'u marrë gjatë dhe pas menopauzës. 

Menopace Plus ofron një formulë unike në një paketë të përshtatshme të dyfishtë që kombinon tabletat origjinale të mikronutrientëve Menopace me tabletat botanike aktive.

Lëndët aktive janë:

  •  Isoflavonet e sojës:

Soja është një nga burimet më të pasura natyrore të isoflavoneve. Menopace Plus ofron 100 mg isoflavone soje nga Daidzein, Glicitein dhe Genistein.

  • Sherebela:
Me origjinë nga Mesdheu, sherebela është një anëtar i familjes së nenexhikut dhe njihet për përdorimin e saj të zakonshëm si bar kuzhine.

  • Lignanet e Farave të Lirit:
Lignanet janë fitonutrientë që gjenden natyrshëm në lirin dhe kokrrat e parafinuara. Farat e lirit kanë një përmbajtje natyrale të linjanit që është më shumë se 100 herë më e lartë se burimet e tjera bimore.
  • Çaji jeshil:
Çaji jeshil ka qenë i popullarizuar në Kinë për mijëra vjet, por vetëm relativisht kohët e fundit bota perëndimore është tërhequr për ta përdorur atë. Çaji jeshil në Menopace Plus përmban ekstrakt të standardizuar prej 55% polifenolesh.
  • Balancimi Hormonal:
Gjatë menopauzës, nivelet e hormoneve specifike mund të ndryshojnë. Menopace Plus përmban vitaminë B6 e cila kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal.

  • Shëndeti i kockave:
Shëndeti i kockave është veçanërisht i rëndësishëm për gratë gjatë menopauzës, prandaj Menopace Plus përmban magnez, zink dhe vitaminë D, të cilat kontribuojnë në ruajtjen e kockave normale. Menopace Plus është krijuar për t'u marrë së bashku me një suplement kalciumi si Osteocare.

  • Shëndeti i zemrës:

Ruajtja e mirëqenies së zemrës dhe kardiovaskulare është veçanërisht e rëndësishme ndërsa plakemi. Menopace Plus ofron vitamina B6, B12 dhe acid folik që kontribuojnë në metabolizmin normal të homocisteinës, plus tiaminë (vitaminë B1) që kontribuon në funksionin normal të zemrës.

  • Lëkura dhe Flokët:
Luhatjet e hormoneve mund të ndikojnë në shëndetin e lëkurës dhe flokëve. Menopace Plus ofron biotin e cila kontribuon në lëkurën normale dhe zink që kontribuon në shëndetin normal të flokëve.

  • Vitaliteti dhe mirëqenia e përgjithshme:
Menopace Plus ofron vitamina B1, B6 dhe B12, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.


Doza e rekomanduar është 1 tabletë jeshile dhe 1 tabletë të kuqe në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe