Vitabiotics Ultra Omega 3-6-9 *60

Vitabiotics Ultra Omega 3-6-9 *60

Lekë 1,950.00
Title:  
Suplemet ushqimor me bazë omega 3.6.9 me veti të larta antioksidante.

60 kapsula

Vajrat e peshkut Ultra ofrojnë një burim mjaft të pasur të acideve yndyrore esenciale DHA (Docosahexaenoic acid) dhe EPA (Eicosapentaenoic acid) që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit dhe mirëqënien tonë.

  • Omega-3: nga vaji i peshkut (prodhuar në Norvegji).
  • Omega-6: nga vaji i farërave të një varieteti të rrushit të zi (“Ribes nigrum”) dhe vaji i farërave të kungullit.
  • Omega-9: nga vaji i ullirit.
EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore esenciale pasi nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut dhe si pasojë duhen të merren nëpërmjet djetës.
  • Produktet e Vitabiotics janë të njohura për cilësinë e lartë. Si tek të gjithë produktet e vajit të peshkut të Vitabiotics dhe vaji i peshkut tek Ultra Omega 3-6-9 prodhohet në Norvegji.
  • Ai i nënshtrohet një proçesi purifikimi që përfshin distilim të shumëfishtë dhe disa faza filtrimi që sigurojnë cilësinë e produktit përfundimtar. Produkti është i testuar dhe i çertifikuar sipas standarteve dhe rregulloreve të KE (Komisionit Europian) dhe OBSH (Organizatës Botërore të Shëndetësisë).


Doza e rekomanduar është 1 ose 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe