Vitabiotics ultra red krill oil caps * 30

Vitabiotics Ultra Red Krill Oil * 30

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me vaj nga karkaleci i kuq.

500 mg

Ultra Red Krill Oil ofron një burim superior të Omega-3, e formuluar për të përmbushur standardet më të larta të cilësisë, pastërtisë dhe efektivitetit.
Ultra Red Krill Oil siguron 500 mg vaj të pastër të karkalecit të kuq ( Euphausia superba), një burim i veçantë i Omega-3 me një përqendrim 
të lartë të fosfolipideve që mund të përdoret më me efektshmëri nga trupi në krahasim me Omega-3 standarde që gjendet tek vaji i peshkut.
Produkti përmban acide yndyrore që ndihmojnë në funksionimin normal të zemrës, trurit dhe shikueshmërisë.
Omega-3 është një burim i pasur i acideve yndyrore esenciale DHA (Acidi Dokosahexaenoik) dhe EPA (Acidi Eikosapentaenoik). 
EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore thelbësore sepse ato nuk mund të prodhohen me efikasitet nga trupi dhe duhet të merren përmes dietës.
  • DHA ndihmon në funksionimin normal të trurit dhe shikueshmërisë.
  • DHA dhe EPA ndihmojnë në funksionimin normal të zemrës.
Doza e rekomanduar është 1 - 2 kapsula në ditë, gjatë ushqimit.
Të mos përtypen.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

-Nuk ka aromë / shije peshku
-Nuk shkakton reflux
-Përthithje superiore
-Vaji Ultra i Kuq Krill nuk testohet tek kafshët

Shiko edhe