Vitabiotics Well Kid Shurup * 150ML

Vitabiotics Well Kid Shurup * 150ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Shurup për të plotesuar nevojat e fëmijëve duke siguruar 15 lëndë ushqyese plus elbin e marrë nga alpet zvicerane.

150 ml

Vitabiotics Wellkid Multi-vitamin Shurup është prodhuar sipas nevojave të fëmijëve duke siguruar 15 lëndë ushqyese plus elbin e marrë nga alpet zvicerane.

Shurupi vjen në një shije natyrale portokalli që fëmijët do ta dashurojnë.

  • Wellkid Multi-vitamin përfshin vitaminat A,C dhe D të rekomanduara nga Departamenti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar që këshillon që të gjithë fëmijët deri në moshën 5 vjeç duhet të marrin shtesa që përmbajnë këto vitamina.
  • Është gjithashtu e rekomanduar që çdo njeri mbi 5 vjeç duhet të konsiderojë marrjen e një shtese ditore vitaminë D.
  • Rritja është e shpejtë veçanërisht 12 vitet e para të jetës të një fëmije. Zhvillimi i vazhdueshëm i kockave, muskujve, gjakut dhe trurit do të thotë se fëmijët kanë një kërkesë të lartë krahasuar me përmasat e trupit. 
  • Wellkid Multi-vitamin është e formuluar me nivele të moderuara të hekurit dhe është e përshtatshme për vegjetarianët.Tundeni mirë para përdorimit. Jepjani fëmijës nga goja sipas udhëzimit
4 deri në 10 vjeç: 1 lugë çaji në ditë (5ml)
11 deri në 12 vjeç: 2 lugë çaji në ditë (10ml)

Shiko edhe