Vitabiotics  Wellbaby Shurup * 150 ML

Vitabiotics Wellbaby Shurup * 150 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Ky shurup është ideal për bebe dhe fëmijë të vegjël nga 6 muajsh deri në 4 vjeç dhe ofron një sasi të balancuar të 14 vitaminave esenciale dhe mineraleve.

150 ml

Ky shurup është ideal për bebe dhe fëmijë të vegjël nga 6 muajsh deri në 4 vjeç dhe ofron një sasi të balancuar të 14 vitaminave esenciale dhe mineraleve. Gjithashtu përmban mjalt nga alpet Zvicerane,me shije portokalli të cilën i vogli juaj do e pëlqejë.

Formula e shurupit multivitaminik Wellbaby përmban vitaminë A, C dhe D. Departamenti i Shëndetit i Mbretërisë së Bashkuar rekomandon që të gjithë fëmijëve nga 6 muaj deri në 5 vjeç tu jepet një suplement që përmban këto vitamina.

  • Wellbaby Multi-vitamin Liquid kujdeset për sasinë e nutrientëve në momentet kur fëmija juaj ka një kërkesë të shtuar për to,për të mbështetur rritjen e shpejtë të trupit dhe zhvillimin e shpejtë të muskujve, kockave dhe trurit. 
  • Nutrientë kyç përfshijnë hekurin, i cili kontribuon në zhvillimin normal të funksioneve konjitive, dhe vitaminë D, që është e nevojshme për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët. 
  • Vitamina D gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.


Doza e rekomanduar për fëmijet nga 6 muaj deri në 4 vjeç: 5ml në ditë (1 lugë çaji)

Shiko edhe