Vitabiotics Wellkid Smart Chewable *30

Vitabiotics Wellkid Smart Chewable *30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplemet ushqimor për fëmijët nga mosha 4 deri në 12 vjeç.

30 tableta xhelatinoze

Wellkid Smart Chewable përfshin vitaminat A, C dhe D.

  • Gjithashtu rekomandohet që çdo fëmijë mbi 5 vjeç duhet të marrë çdo ditë një suplement prej 10mcg vitamine D. Vitamina D është e nevojshme për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët dhe gjendet në formën D3 (Cholecalciferol) që prodhohet në mënyre natyrale në lëkurë nga ekspozimi në diell. Kockat forcohen me aktivitet fizik si ecja, vrapi, kërcimi etj.
  • Studimet kanë treguar se dietat e fëmijëve mund të jenë të ulëta në disa nutrientë si vitamina A&D dhe hekuri, që kontribojn në zhvillimin kognitiv normal tek fëmijët. Kjo është e vërtetë vecanërisht për vegjetarianët pasi hekuri që marrin nga burimet jo të mishit nuk përthithen me aq lehtësi nga trupi.
Wellkid Smart Chewable është i përshtatashëm për vegjetarianë dhe është ideal për ti dhënë fëmijës suaj mjaftueshëm hekur. Wellkid Smart Chewable gjithashtu përmban jod që kontribuon në rritjen normale të fëmijëve. Formula është e bazuar në kërkimet më të fundit shkencore.
  • Vlerat e nutrientëve janë të zgjedhura me kujdes sipas nevojave të fëmijëve, përshirë vitaminat e rekomanduara nga Departamenti i Shëndetit Wellkid Smart Chewable është prodhuar sipas standarteve më të larta të cilësisë.


Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shiko edhe