Vitabiotics Wellkid Soft Jelly 4-12 Years * 30

Lekë 1,500.00
Shija:  
Vitamina dhe minerale për fëmijë 4-12 vjeç.

30 tableta xhelatinoze të përtypshme

Vitabiotics Wellkid Soft Jelly 4-12 Years është një suplement ushqimor me kompleks vitaminash dhe mineralesh, me shije të këndshme frutash si luleshrydhe apo portokall, të përshtatshme për rritjen e shëndetshme të fëmijëve të grupmoshës 4-12 vjeç.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Kompleksi i vitaminave B ndikon në mirëqënien e sistemit nervor, stimulon prodhimin e hemoglobinën, e cila mundëson transportin e oksigjenit në organizëm. Gjithashu ky kompleks ndikon në nxitjen e metabolizmit dhe forcimin e imunitetit.
  • Vaj i Farave të Lirit, i cili siguron Omega 3 dhe 6 ndihmojnë në mirëqënien e sistemit nervor dhe shikimit normal.
  • Vitaminë C dhe E me veti të theksuara antioksidante, të cilat mbrojnë qelizat nga stresi oksidtaiv si edhe stimulojnë përgjigjen imunitare.

  • Këshillohet përdorimi i 1-2 tabletave xhelatinoze të përtypshme në ditë, gjatë ushqimit.
  • Tabletat nuk gëlltiten.
  • Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.
  • Mos i përdorni tek fëmijët nën 4 vjeç.

Shiko edhe