Vitabiotics Wellman 50+ * 30

Vitabiotics Wellman 50+ * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në mirëqënien shëndetësore tek meshkujt.

30 tableta

Vitabiotics Wellman 50+ është një suplement ushqimor me një spektër të gjerë vitaminash dhe mineralesh, që ndihmojnë në shendetin e mirë tek meshkujt mbi 50 vjeç.

  • Vitaminat A, C, D, B6 dhe B12, Acid folik dhe Bakri kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Acidi Pantotenik dhe Magnezi kontribuojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe rritjen e energjisë.
  • Zinku kontribuon në mirëqënien e shëndetit riprodhues dhe ekuilibrimin e niveleve të testosteronit në gjak.
  • Vitamina C dhe E mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ dhe në kombinim me Zinkun ndikojnë në përmirësimin e shikueshmërisë.
  • Folati, Hekuri, Magnezi dhe Vitamina B12 kanë një rol në ndarjen qelizore.
  • Vitamina A ka një rol në proçesin e specializimit të qelizave.Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë.


Shiko edhe