Vitabiotics Wellman Conception * 30

Vitabiotics Wellman Conception * 30

Lekë 4,000.00
Title:  
Suplement ushqimor për fertilitetin dhe riprodhimin, krijuar posaçërisht për meshkujt.

30 tableta

Kur një çift planifikon të krijojë një familje, nuk është vetëm femra ajo që duhet të kujdeset për dietën ushqimore dhe stilin e jetesës.
Tabletat Wellman Conception ndihmojnë në riprodhimin dhe fertilitetin normal të meshkujve. Ato janë formuluar për të rritur nevojat riprodhuese të meshkujve gjatë kohës së përpjekjes për të krijuar familje.

Përbërësit:
  • Formulimi përmban lëndë ushqyese specifike, përfshirë zinkun, i cili ndihmon në riprodhimin dhe fertilitetin normal. Gjithashtu mirëmban nivele normale të testosteronit në gjak.
  • Zinku dhe vitamina C kontribojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Këto lëndë ushqyese gjithashtu ndihmojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitamina B6 ndihmon në rregullimin e aktivitetit hormonal.
  • Seleni, në spermatogjenezën normale.
  • Vitamina A ndihmon procesin e specializimit të qelizave.
  • Folati, hekuri, magnezi dhe vitamina B12 luajnë një rol në ndarjen e qelizave.
Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë gjatë ushqimit.

-I përshtatshëm për vegjetarianët
-Pa gluten
-Pa ngjyrues artificialë
-Jo konservantë
-Wellman nuk testohet te kafshët

Shiko edhe