Vitabiotics Wellman Prostace * 60

Vitabiotics Wellman Prostace * 60

Lekë 4,000.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili mbështet funksionin normal të prostatës.

60 tableta

Vitabiotics Wellman Prostate është një suplement ushqimor, i cili mbështet funksionin normal të prostatës. 

Ai përmban:

  • Ekstrakt të bimës Saw Palmetto, Ekstrakt të farave të Kungullit, që ndihmojnë në fuksionin normal të gjëndrës së prostatës.
  • Zink, i cili ruan në vlera normale nivelet e testosteronit në gjak.
  • Vitamina C dhe E mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Vitamina B6 rregullon funksionin hormonal.
  • Selenium, i cili merr pjesë në procesin e spermatogjenenezës.


Këshillohet përdorimi i 2 tabletave në ditë, gjatë ushqimit duke i shoqëruar me shumë ujë.

Tabletat nuk përtypen.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe