Vitabiotics Wellwoman Original * 30

Vitabiotics Wellwoman Original * 30

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për femrat, për një mirëqënie të përgjithshme trupore.

30 kapsula

Wellwoman Original është një suplement ushqimor i formuluar specifikisht për femrat, për një mirëqënie shëndetësore në secilin aspekt të tij.

Ky suplement përmban një spektër të gjerë vitaminash dhe mineralesh, që kontribuojnë në mirëqënien e përgjithshme fizike dhe psikologjike të femrave.

  • Vitamina B6, B12 dhe Hekuri, ndikojnë në reduktimin e lodhjes dhe rritjen e energjisë. 
  • Vitamina C ka një efekt antioksidant, që ndikon në formimin normal të kolagjenit dhe forcon flokët, thonjtë dhe lëkurën.
  • Biotina, Niacina, Zinku dhe Riboflavina gjithashtu luajnë rol në mirëmbajtjen e lëkurës.
  • Hekuri ndikon në mirëfunksionimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, sidomos gjatë ciklit menstrual tek femrat.
  • Minerale si Zink, Bakër, Selenium, Krom, Mangan, Magnez, që ruajnë vlerat normale të secilit në organizëm duke reduktuar lodhjen dhe forcuar imunitetin.
  • Vaj i Aguliçes së Verdhë, Vaj i bimës Starflower, Vitamin B6 dhe B12 ndikojnë në balancën hormonale dhe metabolike te femrat.
  • Vitamina B6 dhe B12 ndikojnë në shëndetin e mirë nervor.

Këshillohet të merret 1 kapsulë në ditë, gjatë ose pas vaktit kryesor.

Rekomandohet të merret me stomak të mbushur.

Doza  ditore mund të ndryshohet sipas rekomandimit të mjekut.

Shiko edhe