Power Health Vitamin C 1000 MG * 44

Power Health Vitamin C 1000 MG * 44

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C, e cila vepron si antioksidant i fuqishëm në organizmin tonë.

14 tableta eferveshente Vitaminë C 1000 mg + 20 tableta eferveshente Vitaminë C 500 mg

Vitamina C kontribuon:

  • Në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues.
  • Në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të enëve të gjakut, kockave, dhëmbëve dhe lëkurës.
  • Për të rritur përthithjen e hekurit në organizëm.
  • Në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Në funksionimin normal psikologjik.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë eferveshente në ditë, e tretshme në një gotë me ujë.

Shiko edhe