HealthAid Vitamin C 1000 MG * 20

HealthAid Vitamin C 1000 MG * 20

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C, e cila është një antioksidant i fuqishëm në organizmin tonë.

20 tableta eferveshente 1000 mg

Vitamina C 1000 mg është e dobishme për?

  • Forcimin e sistemit imunitar.
  • Rritjen e përthithjes së hekurit në organizëm.
  • Mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme, thonjëve, lëkurës, flokëve dhe enëve të gjakut.
  • Mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Mund të përmirësojë simptomat e gingivitit (inflamacion i mishit të dhëmbëve), gjakderdhjes së mishit të dhëmbëve, lëkurës së ashpër, të thatë, me luspa.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë çdo ditë, e tretur në një gotë me ujë.

Shiko edhe