HealthAid Vitamin C * 60

Lekë 2,600.00
Size:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C, e cila është një antioksidant i fuqishëm në organizmin tonë.

60 tableta 500 mg

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit, e cila është proteina strukturore që ofron mbështetje për enët e gjakut, lëkurën, mishrat e dhëmbëve, dhëmbët, kockat dhe kërcet. 

Vitamina C gjithashtu rrit përthithjen e hekurit dhe kontribuon në zvogëlimin e lodhjes. 

Vitamina C e HealthAid është e përbërë nga Rosehip dhe Acerola, që është shumë e disponueshme dhe e butë për stomakun.


Për çfarë shërbejnë Tabletat e Vitaminës C HealthAid?

  • Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të imunitetit gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive.
  • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit, i cili është thelbësor për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave, kërcit, lëkurës, mishit të dhëmbëve dhe dhëmbëve.
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • E rëndësishme për funksionin normal psikologjik.
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një tabletë çdo ditë me ushqim, mundësisht në mëngjes. 
  • Të rriturit mund të marrin deri në 6 tableta në ditë.
  • Tabletat mund të përtypen ose gëlltiten të plota.

Shiko edhe