HealthAid Vitamin E 400 IU * 30

HealthAid Vitamin E 400 IU * 30

Lekë 1,818.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminë E, e cila ka veti të larta antioksidante në organizëm.

30 kapsula 400 IU

Vitamina E 400 iu përmban Vitaminë E, e cila funksionon si një antioksidant i fuqishëm dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Është gjithashtu e rëndësishme të ndihmoje lëndët ushqyese jetësore si Vitamina A dhe acide yndyrore të pangopura nga dëmtimi oksidativ. 

Oksidimi i qelizave është një proces i lidhur me plakjen qelizore, e cila mund të sjellë dëmtime në trup. 


Për çfarë shërbejnë kapsulat e vitaminës E 400iu?

  • Kontribuoni në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikalëve të lirë.
  • Kontribuoni në mbrojtjen ndaj ndotjes së ajrit, toksinave dhe mbron lëkurën nga rrezatimi ultraviolet dhe djegiet nga dielli.
  • Kontribuoni në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Kontribuoni në qarkullimin normal dhe funksionimin e enëve të gjakut.
  • Përmirësoni tonusin e lëkurës.
  • E dobishme kundër afsheve gjatë menopauzë.
  • E dobishme në zvogëlimin e simptomave premenstruale.

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një kapsulë çdo ditë pas ushqimit, mund të merret deri në dy kapsula në ditë.

Shiko edhe