Adrien Gagnon Vitaminë C 1000 MG * 100

Adrien Gagnon Vitaminë C 1000 MG * 100

Lekë 1,794.00
Title:  
Suplement me Vitaminë C, e cila ndihmon në metabolizmin e yndyrnave dhe proteinave dhe ndihmon në forcimin e sistemit imunitar. 

1000 mg

Suplement me Vitaminë C, e cila ndihmon në metabolizmin e yndyrnave & proteinave dhe ndihmon në focimin e sistemit imunitar.

  • Veti antioksidante.
  • Redukton simptomat e gripit.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe