Vitane Oral Drops * 30 ML

Vitane Oral Drops * 30 ML

Lekë 1,260.00
Title:  
Multivitamina në formë pikash për fëmijë.

30 ml

Vitane Oral Drops është një suplement ushqimor multivitaminik për fëmijët që nga lindja.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Kompleksi i vitaminave B ndikon në mirëqënien e sistemit nervor, stimulon prodhimin e hemoglobinën, e cila mundëson transportin e oksigjenit në organizëm. Gjithashu ky kompleks ndikon në nxitjen e metabolizmit dhe forcimin e imunitetit.
  • Zinku forocn imunitetin dhe rrit rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Hekuri ndikon në formimin e hemoglobinës si edhe rrit përqëndrimin dhe zvogëlon lodhjen.

Dozimi:

  1. Fëmijët nën 1 vjeç: 1ml/ ditë pas ushqimi.
  2. Fëmijët mbi 1 vjeç: 2 ml/ ditë pas ushqimi.

Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.

Shiko edhe