Vitrevit Forte Vitamina D/DHA * 15 ML

Vitrevit Forte Vitamina D/DHA * 15 ML

Lekë 2,020.00
Title:  
Integrator me vitaminë D3 dhe DHA për bebe dhe fëmijë të vegjël.

15 ml

Integrator me vitaminë D3 dhe DHA (acid dokosaenoik) për bebe dhe fëmijë të vegjël.
Vitamina D është e nevojshme për:

  • përthithjen e kalçiumit dhe fosforit.
  • funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • rritjen normale.
  • mirëmbajtjen e dhëmbëve.
  • kockat.
DHA ndihmon për zhvillimin e sisitemit nervor, për sistemin imunitar dhe sytë.
Produkti ruhet në vend të freskët, të thatë, i mbrojtur nga drita.

Të merren 0.5ml një herë në ditë.

Shiko edhe