Water Wipes

Lekë 389.00
Sasia:  
Letra të lagura me 99.9% përmbajtje uji.

-

Pecetat për fëmijë WaterWipes përmbajnë 99,9% ujë dhe një pikë ekstrakt frutash, kështu që ato janë të sigurta për t'u përdorur në lëkurën delikate të foshnjave të porsalindura.
Përfitimet:
  • Më e pastër se pambuku, leshi dhe uji.
  • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe foshnjat lëkurë delikate dhe të ndjeshme.
Pecetat tona të ujit për fëmijë përmbajnë ujë dhe një pikë ekstrakt frutash. Uji është pastrues dhe hidratues natyral i natyrës, kjo është arsyeja pse mamia Margaret Merrigan Feenan rekomandon leshi pambuku dhe ujë OSE WaterWipes peceta të lagura për fëmijë. Ekstrakti i frutave gjithashtu ndihmon në ruajtjen e gjendjes së mirë të lëkurës.


Përdoren për pastrimin delikat të lëkurës së bebeve dhe fëmijëve.Shiko edhe