Yovita Baby Plus * 14 ML

Yovita Baby Plus * 14 ML

Lekë 860.00
Title:  
Yovita Baby Plus është një suplement me bazë Lactobacillus Reuteri, Kamomil dhe Ekstrakt të Mëllagës.

14 ml

Yovita Baby Plus është një suplement me bazë Lactobacillus Reuteri, Kamomil dhe Ekstrakt të Mëllagës. 

  • Kamomili është efektiv në rregullimin e motilitetit (lëvizshmërisë) të traktit gastrointestinal dhe eleminimit të gazeve. 
  • Ekstrakti i mëllagës është efektiv në rregullimin e tranzitit intestinal (kalimit të ushqimit të zorrë).

Doza e rekomanduar është 2ml në ditë në cilindo vakt ushqimor. Pikat mund të përzihen me ujë apo pije të ftohta. Gjithashtu mund të përzihen në qumësht në temperaturën e marrjes (maksimumi 37°C). Mos e përzieni me qumësht në temperaturën e vlimit.

Për përdorim të saktë të produktit në 3 vitet e para të jetës, kërkohet këshillim nga mjeku. Tundeni mirë përpara përdorimit.


Shiko edhe