Power Health Zinc plus C * 30

Power Health Zinc plus C * 30

Lekë 1,100.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamin C dhe Zink që ndikojne në rritjen e imunitetit.

30 tableta

Zinku është një nga elementët më të rëndësishëm të trupit tonë pasi është i nevojshëm për funksionimin e duhur të secilës qelizë.

Zinc Plus C ndërthur përfitimet unike të zinkut me ato të vitaminës C për rezultate edhe më të mira. Mikroelementi i zinkut gjendet gjithashtu në një formë të absorbueshme të acidit për të siguruar thithjen maksimale.

Zinku kontribuon në :

 • Kontribuon në metabolizmin normal të acideve.
 • Kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve.
 • Kontribuon në sintezën normale të ADN-së.
 • Kontribuon në pjellori dhe riprodhim normal.
 • Kontribuon në metabolizmin normal të makroelementëve.
 • Kontribuon në metabolizmin normal të acideve yndyrore.
 • Kontribuon në metabolizmin normal të vitaminës A.
 • Kontribuon në sintezën normale të proteinave.
 • Ndihmon në ruajtjen e gjendjes normale të kockave.
 • Ndihmon për të ruajtur gjendjen normale të flokëve dhe lëkurës.
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak.
 • Ndihmon në ruajtjen e shikimit normal. 
 • Ajo luan një rol në procesin e ndarjes së qelizave. 

Doza e rekomanduar është 1 ose 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe