Ada Herbs Organic Face Serum Regenerating * 50 ML

Ada Herbs Organic Face Serum Regenerating * 50 ML

Lekë 3,300.00
Title:  
Serumi organik i fytyrës është i lehtë, i koncentruar dhe i lehtë për t'u aplikuar, ndërsa ofron një efekt lifting dhe rigjenerues.

50 ml

Serumi organik i fytyrës është i lehtë, i koncentruar dhe i lehtë për t'u aplikuar, ndërsa ofron një efekt lifting dhe rigjenerues. 

I përshtatshëm për përdorim të përditshëm. 

Shumë hidratues, lifting i menjëhershëm, nxit rigjenerimin e lëkurës, përmirëson fleksibilitetin dhe elasticitetin e lëkurës dhe forcon dhe ruan ekuilibrin hidrolipidik të saj.

  • Hidratoni lëkurën dhe qafën e pastruar, të lagur. 
  • Përdoreni paradite dhe pasdite. 
  • Mund të përdoret nën dhe mbi zonën e syve. 
  • Ndiqni me hidratuesin tuaj të preferuar.

Shiko edhe