Biogena BCAA 500 * 90

Biogena BCAA 500 * 90

Lekë 4,410.00
Title:  
Kompleksi aminoacid i 3 aminoacideve me zinxhir të degëzuar (BCAA) L-valinë, L-leucinë dhe L-izoleucinë.

90 kapsula

Biogena BCAA 500 është një burim proteinash pa aditivë. 

Ai përmban L-Leucinë, L-Valinë dhe L-Izoleucinë në raportin e provuar dhe të testuar prej 2:1:1 dhe në këtë mënyrë siguron aminoacide me zinxhir të degëzuar të cilësisë së lartë për suplementet ushqimore ditore, për të rritur marrjen e proteinave kur ka një rritje të nevojës (p.sh. gjatë sportit) dhe si komponent ushqyes, i vlefshëm për të ndërtuar dhe mbajtur masën muskulore. 

Proteinat gjithashtu kontribuojnë në ruajtjen e kockave normale.

Konsumoni 2 kapsula 2 herë në ditë me shumë lëngje gjatë ushqimit. 

Ose 4 kapsula 1 herë në ditë 1 orë para ushtrimit intensiv të muskujve.

Shiko edhe