Biogena CleanoCol * 30

Biogena CleanoCol * 30

Lekë 5,880.00
Title:  
Suplement ushqimor me fibra, i cili përmirëson funksionin intestinal.

30 bustina

CleanoCOL® është një preparat me fibra dietike për të mbështetur funksionet e zorrëve. Një përqindje e lartë e pluhurit përbëhet nga fibra bimore të pasura me fibra dietike, të tilla si psyllium (Plantago ovata) dhe fara liri (Linum usitatissimum), të cilat janë shumë të fryrë. Përveç këtyre fibrave bimore, pluhuri përmban 10 shtame Lakto- dhe Bifida dhe mineralin Magnez.

  • CleanoCOL® është një kombinim i përshtatshëm i psiliumit dhe farave të lirit me një përmbajtje të lartë të fibrave dietike. 
  • Farat e Lirit mbështesin lëvizjen peristaltike të zorrëve dhe ndihmojnë në rregullimin e lëvizjeve të zorrëve. 
  • Për më tepër, Psyllium mbështet traktit tretës dhe ndihmon në ruajtjen e funksioneve normale të tretjes.

Përdorimet e mundshme:
• Për të mbështetur funksionin e zorrëve
• Për një rritje të synuar të marrjes së fibrave dietike
• Për përdorim të synuar, afatshkurtër, veçanërisht gjatë pranverës ose periudhës së agjërimit

Tretni çdo ditë përmbajtjen e një bustine (7,5 g) në 1 gotë ujë (0,2 L) 30-50 minuta para vaktit dhe pijeni menjëherë.

Shiko edhe