Biogena Colon Balance * 300 G

Biogena Colon Balance * 300 G

Lekë 5,370.00
Title:  
Pluhur me shije neutrale me një përmbajtje të lartë të llojeve të fibrave dietike të tretshme.

300 g

Biogena ColonBalance® është një pluhur me shije neutrale me një përmbajtje të lartë të llojeve të tretshme të fibrave dietike (fibra e akacies FibregumTM, pektin agrume dhe dekstrin rezistent), të cilat bakteret e zorrëve në pjesën përfundimtare të tyre e përdorin si ushqim. 

Fibregum ™ është marrë 100% nga fibrat e akacies, është shumë i tretshëm në ujë dhe, falë shijes dhe qëndrueshmërisë së tij, një përbërës ideal për pluhurat e fibrave dietike. Fibregum cert i certifikuar dhe i patentuar jo-OMGJ shërben mbi të gjitha si një burim ushqyes për bifidobakteret në zorrë.

ColonBalance® rrit marrjen e përgjithshme të fibrave dietike. Kjo siguron dozën ditore të fibrave dietike dhe ushqimin për mikroorganizmat e zorrëve - gjithçka është mirë nëse zorra është mirë!


DOZA E REKOMANDUAR

  • Përzieni 10 g pluhur (1 lugë matëse) në përafërsisht 100 ml ujë dhe pijeni menjëherë ose përzijeni në ushqim sipas dëshirës.

Shiko edhe