Biogena Curcuma 500MG * 60

Biogena Curcuma 500MG * 60

Lekë 5,370.00
Title:  
Kombinim i 500 mg të ekstraktit të veçantë të standardizuar dhe të vërtetuar klinikisht nga shafran i Indisë dhe ekstrakt piper të zi.

60 kapsula

Biogena Curcuma 500MG është kombinim i 500 mg të ekstraktit të veçantë të standardizuar dhe të vërtetuar klinikisht nga shafran i Indisë dhe ekstrakt piper të zi.
• Ekstrakti i rrënjës së Curcuma-longa për mbështetjen e funksionit imunitar dhe ruajtjen e mbrojtjes normale imune
• Ekstrakti i rrënjës së Curcuma-longa për të mbështetur qelizat nervore
• Ekstrakti i rrënjës së Curcuma-longa për ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak
• Ekstrakti i rrënjës së Curcuma-longa për të mbështetur funksionin e mëlçisë

Doza e rekomanduar:
1 kapsule në ditë merret në kohën e vaktit me shumë ujë.

Shiko edhe