Biogena GluteZym * 120

Biogena GluteZym * 120

Lekë 5,670.00
Title:  
Kompleksi aktiv i mineraleve dhe enzimës Aspergillus niger prolyl endopeptidase (AN-PEP), e cila kontribuon në zbërthimin e glutenit.

120 kapsula

Biogena GluteZym është një kompleks aktiv i mineraleve dhe enzimës Aspergillus niger prolyl endopeptidase (AN-PEP), e cila kontribuon në zbërthimin e glutenit.

Enzima e quajtur Aspergillus Niger prolyl endopeptidase synon në mënyrë specifike proteinat e glutenit dhe mund t'i zbërthejë në mënyrë efikase ato në fragmente të vogla që janë më të lehta për t'u tretur. 

Përveç Tolerase® G, Biogena përmban GluteZym® Kalcium, i cili kontribuon në funksionimin normal të enzimave tretëse dhe vitaminë B2, e cila mbështet mukozën.

3 kapsula të marra sipas nevojës me një vakt dhe shumë lëngje për të shoqëruar një dietë me gluten të ulët. 

Nuk është një zëvendësim për një dietë pa gluten.

Shiko edhe