Biogena Kalium & Magnez GL 200 * 30

Biogena Kalium & Magnez GL 200 * 30

Lekë 4,650.00
Title:  
Pluhur kalium-magnez, i kombinuar në mënyrë të përshtatshme me sasi të përqendruara të L-glutamine.

30 bustina

Biogena Kalium & Magnesium GL 2000 është një pluhur me dy minerale Kalium dhe Magnez të kombinuar me aminoacidin Glutamine në formën e tij bioidentike L. 

Sportet dhe aktivitetet fizike e stresojnë trupin dhe duke vepruar kështu, çojnë në një rritje të kërkesës për energji dhe minerale thelbësore si kalium dhe magnez. Këto janë kryesisht të nevojshme për të ndihmuar në ruajtjen e funksioneve dhe performancës së muskujve.

Kombinimi i lëndëve ushqyese në mënyrë perfekte me L-glutamine, e cila korrespondon me standardet më të larta të mundshme të cilësisë, ka një biodisponibilitet të lartë dhe tolerohet më së miri nga organizmi.


Përmbajtja e një bustine (6 g) tretet çdo ditë në ujë të bollshëm (rreth 250 - 300 ml) dhe pihet gjatë ushqimit.

Shiko edhe