Biogena L-Carnipur * 90

Biogena L-Carnipur * 90

Lekë 5,580.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë L-Karnitinën.

90 kapsula

L-Carnipur 500 përmban substancën L-carnitine të ngjashme me vitaminën dhe endogjene. L-carnitine është një substancë natyrale, e cila prodhohet nga aminoacidet lizina dhe metionina. Biodisponibiliteti i tij i lartë e bën L-Carnipur 500 një shtesë të mirë për marrjen e përditshme të L-carnitine dhe plotëson marrjen e L-carnitine tek ata që ndjekin një dietë thjesht vegjetariane ose vegane.

Marka dhe vula cilësore Carnipure® është një L-carnitine me cilësi të lartë që rrjedh nga një prodhim i kontrolluar dhe i standardizuar dhe në këtë mënyrë plotëson kërkesat më të larta të cilësisë.

Benfitet:

  • Luan një rol vendimtar në prodhimin e energjisë duke transportuar acide yndyrore në mitokondritë e qelizave tuaja.
  • L-carnitine mund të stimulojë funksionin e trurit.
  • Disa studime tregojnë një potencial për uljen e presionit të gjakut dhe procesin inflamator të lidhur me sëmundjet e zemrës.
  • Mund të përmirësojë rikuperimin nga ushtrimet.
  • Mund të rrisë furnizimin me oksigjen në muskujt tuaj.
  • Mund të rrisë rrjedhjen e gjakut dhe prodhimin e oksidit nitrik, duke ndihmuar në vonimin e shqetësimit dhe uljen e lodhjes.
  • Mund të zvogëlojë dhimbjen e muskujve pas stërvitjes.
  • Mund të rrisë prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut, të cilat transportojnë oksigjen në të gjithë trupin dhe muskujt tuaj.

2 x 1 kapsula në ditë të marra para ose me një ushqim dhe me shumë lëngje.

Shiko edhe