Biogena Organic Bitter Spray * 20 ML

Biogena Organic Bitter Spray * 20 ML

Lekë 2,300.00
Title:  

Ekstrakt i 18 bimëve të hidhura organike dhe erëzave organike, të punuar me kujdes 100% me dorë.

20 ml

Biogena Organic Bitter Spray kombinon traditën dhe modernitetin duke vënë përballë njëra-tjetrës të hidhurën dhe të ëmbëlën. Në simbiozë të përsosur, recetat tradicionale të manastirit bashkohen me njohuritë moderne të bimëve dhe futen me mjeshtëri në pikën e spërkatjes.
Me cilësi të lartë dhe të punuar me kujdes, produkti natyral përmban një përbërje harmonike prej 18 bimësh dhe erëzash organike të përputhura në mënyrë perfekte. Marrëveshja bimore krijon një variacion të gjerë substancash të hidhura, e cila maskohet me një aromë të hollë, të ëmbël dhe aromatike. 

Aplikimi praktik i spërkatjes dhe formati i dobishëm e bëjnë spërkatjen e hidhur organike jashtëzakonisht fleksibël dhe të gatshëm për përdorim të gjithanshëm në çdo kohë.

  • Zbut dëshirat për ushqim.
  • Lehtë për t'u përdorur: deri në 5 spërkatje në ditë.
  • Ideale për ata që janë në lëvizje.

  • Spërkatni 2 spray 3 herë në ditë direkt në gojë para ose pas vaktit. 

Përbërësit për dozë ditore: 6 spërkatje përmbajnë 0,85 ml ekstrakt alkoolik nga një total prej 35 mg barishte dhe erëza.

Shiko edhe