Biogena Pantho-H-Gena * 60

Biogena Pantho-H-Gena * 60

Lekë 2,520.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili ushqen dhe mirëmban flokët.

60 kapsula

Biogena Panto-H-Gena® përmban kompleks vitaminash të rëndësishme për flokët në një dozë të lartë.  

L-cistina përbëhet nga dy molekula të L-cisteinës dhe mund të gjendet në keratinë, i cili është përbërësi kryesor i flokëve. 

Si rezultat Panto-H-Gena® ofron një spektër të balancuar të mikronutrientëve dhe mund të mbështesë në mënyrë aktive fibrën  e flokëve.

  •  Biotina nxit ruajtjen e flokëve normalë
  • Përmban acid pantotenik (vitaminë B5) dhe L-cistinë
Përdorimet e mundshme:
• Për të mbështetur kompleksitetin e flokëve.
• Për plotësim të synuar me acid pantotenik dhe L-cistinë.

Doza e rekomanduar

  • 1 kapsulë në ditë merret me shumë lëngje.

Shiko edhe