Durex Play 2 In 1 * 200 ML

Durex Play 2 In 1 * 200 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Xhel masazhues me efek qetësues,përdoret dhe në zonat intime si lubrifikues.

200 ml

Xheli masazhues 2 në 1 ka në përmbajtje Aloe Vera,e cila ka efektë qetësues dhe hidratues.

  • Ka konsistencë ujore dhe jo te yndyrshme, është mjaft i butë për të masazhuar gjithë trupit, si dhe përdoret në zonat intime. 
  • Është i tretshëm në ujë, lahet lehtë dhe nuk të krijon njolla.
  • Është gjithashtu pa aromë.
  • Lehtëson tharjen vaginale dhe irritimet vaginale.

Të aplikohet në zonat intime dhe të masazhohet.

Shiko edhe