Durex Massage Lube Guarana * 200 ML

Durex Massage Lube Guarana * 200 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Xhel masazhues i cili hidraton dhe stimulon zonat intime.

200 ml

Xheli ka në përmbajtje ekstrakte të Guaranës e cila është një fragrance stimuluese.

  • Xheli është i butë, dhe mund të masazhohet në të gjithë trupin, si dhe në zonat intime.
  • Eshtë i tretshëm në ujë, lahet lehtë dhe nuk të krijon njolla.
  • Mund të përdoret lehtësisht gjatë aktit seksual.
  • Minimizon tharjet vaginale.
  • Fatkeqësisht, ky lubrifikant nuk mund të përdoret me kondom.

Të aplikohet lokalisht në zonat intime.

Shiko edhe