Gleitgelen Gel Vaginal 20 GR

Gleitgelen Gel Vaginal 20 GR

Lekë 630.00
Title:  
Xhel me bazë ujore që përdoret në lubrifikim e mukozës vaginale.

20 gr

Tharja vaginale prek femrat e të gjithë moshave në shumicën e rasteve, jep kruarje. 

Veçanërisht gjatë aktit, mund të shkaktojë dhimbje, e cila ndikon ndjeshëm në kënaqësinë.

Gleitgelen për zonën intime përdoret në rastet e tharjes vaginale duke rritur lubrifikimin e mukozës dhe vepron si lubrifikant gjatë aktit seksual. 

Gleitgelen vepron lokalisht dhe menjëherë.

  • Lubrifikant me bazë uji.
  • I përshtatshëm me prezervativë.
  • Pa ngjyrues dhe parfum.
  • I testuar bakteriologjikisht.

 


Të aplikohet lokalisht në zonën intime.

Shiko edhe