Esi Diurerbe Pocket Drink * 24

Lekë 1,550.00
Shija:  
Suplement ushqimor, që ndihmon në elemiminim e lëngjeve të tepërta të organizmit.

24 bustina

Esi Diurerbe Pocket Drink është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore që nxit kullimin e lëngjeve të tepërta dhe diurezën e trupit. Është një produkt i aftë për të reduktuar mbajtjen e ujit dhe rrjedhimisht lëngjet e tepërta.

Në sajë të përmbajtjes së Kaliumit dhe Magnezit bën të mundur zëvëndësimin e tyre .

Mos e merrni gjatë shtatzënies.

Konsumi i vazhdueshëm mund të ketë efekte laksative.


Këshillohet që 1 pije xhepi të hollohet në një shishe gjysmë litri ujë dhe të konsumohet gjatë gjithë ditës. 

Është e mundur të përsëritet marrja dy herë në ditë.

Shiko edhe