Alta Natura Bedren Naturale Depurazione * 500 ML

Lekë 1,856.00 Lekë 2,320.00
Shija:  
Suplement ushqimor për pastrimin natyral të organizmit.

500 ml

Alta Natura Bedren Naturale Depurazione është një shtesë ushqimore për pastrim natyral të organizmit.

  • Përbërësit aktivë që gjenden tek ekstraktet ujore të Dëllinjës, Mështeknës, Bishtit të Kalit, Artë, Ortosifonit, Pilosellës, Misrit, Ononidit, Uva Ursina dhe Elderberry favorizojnë drenimin e lëngjeve të trupit. 
  • Asparagu dhe Luleradhiqe janë një ndihmë e vlefshme për funksionet e pastrimit të trupit. 
  • Me Ananas dhe Centella, për të luftuar celulitin dhe për mirëfunksionimin e mikroqarkullimit. 
  • Guarana mbështet metabolizmin e lipideve dhe ekuilibrin e peshës trupore.
Gjendet në disa shije të ndryshme frutash.

1 deri në 3 lugë matëse (20 ml) të holluara në një shishe me ujë (1,5 litra) për t'u konsumuar gjatë ditës. 

Tundeni para përdorimit.

Shiko edhe