Dimagra Dren * 20

Dimagra Dren * 20

Lekë 2,240.00 Lekë 2,800.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili ndihmon në drenimin e lëngjeve të tepërta dhe pastrimin e organizmit.

20 bustina

Dimagra Dren është një shtesë ushqimore e lëngshme me bazë ekstrakte bimësh drenuese dhe pastruese. Përdorimi i Dimagra Dren është ndihmues në dietat hipokalorike dhe favorizon humbjen e peshes, duke vepruar në humbjen e lëngjeve të tepërta të trupit.

Indikohet për drenimin e lëngjeve të tepërta dhe pastrimin e trupit.

Dimagra Dren përmban:

  • Ananas ndihmon në tretjen e proteinave (bromelain).
  • Ekstrakt Pilosella dhe Betulla me veprim diuretik.
  • Cardo Marino me veprim pastrues dhe anti-oksidant.
  • Murriz me veprim rregullues në aktivitetin kardiovaskular.
  • Kafe Jeshile stimuluese i metabolizmit dhe tonifikuese.
  • Kromi për mbajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.

Konsumoni 1 bustinë në ditë, të tretur në 2 litra ujë.

Shiko edhe